VI TILLVERKAR FÄRDIGA LÖSNINGAR

ALLTID TILL BÄSTA PRIS

Efter 4 decenniers verksamhet så har vi lärt oss en hel del om vad man kan göra med kapell/presenningsväv och hur det ska göras. 

KAPELLSERVICE I GÖTEBORG AB levererar kundanpassade produkter av högsta kvalitet som skall fungera i olika miljöer och under olika omständigheter. Fråga oss så hjälper vi dig.

Vårt mål är att vara ett modernt och lättillgängligt företag. Miljö-, Kvalitet- och Prismedvetenhet är vägledande för oss. Med engagemang och samarbetsvilja arbetar vi ständigt för bästa möjliga kundnöjdhet. 

Vi har genom åren haft förmånen att jobba med och leverera till många fina företag och kunder. Nedan ser du några exempel.

Referenser: Volvo  -  Renova  -  Liseberg  -  Saab  -  Circle K  -  Apply Emtunga  -  Wilhemsen  -  Stena  -  Peab  -  Skanska  -  Serneke  -  BRA AB  -  Gbg hamn  -  Swedish Match  -  SKF  -  ABB  

 

Vi är uppdaterade och anpassade till den nya dataskyddsförordningen, GDPR, som trädde ikraft i maj 2018. Vi värnar om våra kunders integritet. Personuppgifter hanteras bara för att kunna fullfölja vårt avtal med dig.  Har du frågor om dina personuppgifter, så tveka inte att kontakta oss.  


 

 

 

 

AKTUELLT

Dags att beställa din egna

 

måttanpassade

 

kvalitetspresenning

 

VÄLKOMMEN med 

prisförfrågan och  beställning. 

 

Öppettider

 

Måndag-Torsdag  06:00 - 15:30

Fredag                 06:00 - 13:00

 

Lunch                  12.00-12.30

         

 

 

 

Följ oss på Instagram